top of page

A mund të lutemi për ju, t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja biblike ose mund t'ju drejtojmë në një seri temash të dobishme biblike?

Albania IlirTsouko-2021-08-17-Koman-0033.jpg

Unë i ngre sytë nga malet; nga do të më vijë ndihma?Ndihma me vjen nga Zoti, që ka bërë qiejtë dhe tokën".

Psalmet 121: 1 - 2

Na ndiqni në rrjetet sociale

Instagrami zyrtar i Kishës Adventiste në Shqipëri. Ndiqni atë që po ndodh në kishat tona, projektet tona dhe gjeni mbështetje nëpërmjet lutjes, teksteve biblike dhe komunitetit.

@kishaadventiste

Youth Alive është një program i krijuar për të ndërtuar elasticitet midis adoleshentëve dhe të rinjve duke i pajisur ata për të bërë zgjedhje të shëndetshme. Ndiqni si është zhvilluar ky program në Shqipëri.

@youthaliveal

Eksploro Shëndetin është një iniciativë që ka si qëllim përmirësimin e mirëqenies mendore dhe fizike, duke u fokusuar te Tetë Trajtime Natyrore, në mënyrë që të keni një jetë më të gjatë dhe më të fortë.

@eksploroshendetin

new channel
Assista agora
bottom of page